fbpx

Welkom!

Het is mijn missie om jou te begeleiden in je zoektocht naar een mooie huid en de juiste producten. Mijn beautysalon is de plek waar jij jouw huid gezond krijgt en houdt. Daarnaast is het ook de ideale plek om te leren welke make-up & skincare producten en technieken het best bij jouw huid passen. Dankzij de vele behandelingen, workshops en producten zal je stralen als nooit te voren. Want naast de resultaatgerichte behandelingen is ook de beleving zeer belangrijk. Een kopje koffie of liever een glaasje champagne? Alleen het beste is goed genoeg. En op kwaliteit en service wordt niet ingeboet.

Want JIJ staat centraal als je bij Karel Gruyaert langskomt.

Kwalitatieve, veilige producten en behandelingen

Een gezonde huid is niet vanzelfsprekend, en vraagt een beetje werk. Zelf had ik vroeger ook wat problemen met mijn huid en vond ik het een moeilijke zoektocht. Vandaag de dag zijn er zo veel producten en merken op de markt dat je door het bos de bomen niet meer ziet. ik werk met producten die zeer goeie ingrediënten bevatten, zonder parabenen of kleurstoffen en die niet op dieren getest zijn.

Samen werken wij aan een mooie en gezonde huid met behandelingen als hydrapeel, chemische peelings, microneedling, hi fu… Zo krijg jij een prachtige glow en straal je als nooit tevoren!

Welkom!

Het is mijn missie om jou te begeleiden in je zoektocht naar een mooie huid en de juiste producten. Mijn beautysalon is de plek waar jij jouw huid gezond krijgt en houdt. Daarnaast is het ook de ideale plek om te leren welke make-up & skincare producten en technieken het best bij jouw huid passen. Dankzij de vele behandelingen, workshops en producten zal je stralen als nooit te voren. Want naast de resultaatgerichte behandelingen is ook de beleving zeer belangrijk. Een kopje koffie of liever een glaasje champagne? Alleen het beste is goed genoeg. En op kwaliteit en service word niet ingeboet.

Want JIJ staat centraal als je bij karel gruyaert langs komt.

kwalitatieve, veilige producten en behandelingen

Een gezonde huid is niet vanzelfsprekend, en vraagt een beetje werk. Zelf had ik vroeger ook wat problemen met mijn huid en vond ik het een moeilijke zoektocht. De dag van vandaag zijn er zo veel producten en merken op de markt dat je op de duur het bos door de bomen niet meer ziet. ik werk met producten die zeer goeie ingrediënten bevatten, zonder parabenen of kleurstoffen en die niet op dieren getest zijn.

Samen werken wij aan een mooie en gezonde huid met behandelingen als hydrapeel, chemische peelings, microneedling,hi fu… Zo krijg jij een prachtige glow en straal je als nooit tevoren!

Karel gruyaert beauty clinic