fbpx

Eerste afspraak

Wat mag je verwachten bij een eerste afspraak bij Karel Gruyaert?

Als je voor de eerste keer bij mij in het salon komt voor een gelaatverzorging dan vindt er altijd eerst een inntakegesprek en huidanalyse plaats. Wil jij het beste uit jouw huid halen? Dan is het belangerijk om bij de basis te starten.

huidscan

1. Samen overlopen we wat je huidfrustraties zijn en wat je huidwens is.
Waar wil je op werken? Welke acspecten storen je? We bespreken ook hoe je je huid thuis verzorgt, je voedingspatroon en je levenstijl.

2. Daarna nemen we met een huidanalyse toestel verschillende foto’s om de diepere huidlagen te bekijken.
Bepaalde dingen die we met het blote oog niet zien worden zichtbaar. Op deze manier krijg ik een totaalbeeld van jouw huid en kan ik een behandelplan op maat opmaken.  Het behandelplan gaat verder dan alleen de behandelingen in het instituut.  Een stralende huid vraagt wat inspanning en de juiste kennis van welke producten het beste zijn voor jou huid.

3. Er word een persoonlijk behandelplan voor je opgesteld op met bijhorende adviezen en producten.
De resultaten zullen heel veel van jouw inzet afhangen.  Jij hebt een hele belangrijke rol in het resultaat dat je kan bereiken! Deze werkwijze is de meerwaarde die ik voor jou kan betekenen om geen vage beloftes te doen en je huid op de meest gezonde en optimale manier duurzaam te verjongen of verbeteren.

Ben je benieuwd hoe jouw huid eraan toe is? Boek dan nu jouw persoonlijke huidanalyse. Je kunt daarna direct thuis aan de slag met de juiste producten.

Voor je naar het salon komt voor je huidanalyse is het heel belangrijk om je huid vooraf thuis goed te reinigen met alleen water. Nadien geen dagcrème, zonnebescherming of make-up aanbrengen zodat ik een goed beeld krijg van de conditie van je huid. Geen micellair water, reinigingsmelk of andere reinigende producten gebruiken.

Details van de behandeling

Resultaat

Kom te weten hoe jouw huid eraan toe is en welke behandelingen bij jou passen.