fbpx

Verkoopsvoorwaarden

Verzendingen

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestellingen tijdens werkdagen worden normaliter verzonden binnen de 48u na ontvangst van de bestelling. Bestellingen geplaatst in het weekend worden de werkdag erop verwerkt en verzonden. 

Hoe kan ik weten wanneer er geleverd wordt? 

Zodra jouw bestelling klaar staat voor verzending krijg je een e-mail toegestuurd. In de e-mail zal je tevens het pakketnummer vinden waarmee je online het pakket kan opvolgen.

Moet ik thuis zijn om het pakket te ontvangen?

Kleine pakketten worden afgeleverd in de brievenbus zonder handtekening. Bij grotere pakketten die niet door de brievenbus kunnen is een handtekening noodzakelijk.

Het kan ook zijn dat het pakket in een afhaalpunt of bij de buren geleverd word afhankelijk van welke voorkeur jij doorgeeft.

 Wat zijn de verzendkosten?

Levering is gratis voor alle bestellingen vanaf €160. Voor bestellingen onder dit bedrag wordt een verzendkost aangerekend van €7,5.

 

Omruilingen

 Kan ik mijn product(en) omruilen?

Is het product ongeopend en ongebruikt? Dan kan je dit binnen de veertien werkdagen terugsturen naar ons. Je krijgt dan een bon voor het gespendeerde bedrag waarmee je een ander product kan aankopen. De verzendkosten hiervan zijn voor eigen rekening.

Kan ik een terugbetaling krijgen?

Een terugbetaling is mogelijk indien het product en de zegels rondom het product ongeopend zijn. De aanvraag moet binnen de veertien dagen na bestelling aangevraagd worden via info@karelgruyaert.com Bij een terugbetaling wordt standaard 20 euro in mindering gebracht om de administratieve kosten te dekken.